Vakantiepark Witterzomer

De top 3 picknick locaties op Witterzomer

Picknicken bij Witterzomer

Picknicken bij en rondom onze natuurcamping in Drenthe is helemaal in. Aangezien de horeca nog niet geheel geopend is hebben wij een speciale lunch-to-go samengesteld bij indoorspeeltuin SKIK. Vanaf 28 april mogen we gelukkig weer van 12:00 uur tot 18:00 uur gasten op het terras ontvangen. We bieden lunch, koffie met gebak, heerlijk Italiaans schepijs en pizza aan. Door de welbekende coronamaatregelen worden we creatief, we gaan terug de natuur in. Dineren aan tafel is zooo 2020. Nee, in plaats daarvan gaan we zandhappen, nemen we kleedjes mee, gaan we knoeien op een grastapijt en kou kleumen op de grond. Maar wat is het fijn, samen buiten zijn, prutten op een pitje of gesmeerde broodjes mee en lekker picknicken!

Een picknick puur natuur: aan het natuurven 🌳

Op prachtige oude grond met overblijfselen uit de ijstijd staat een gezellig bankje voor een picknick. Met een kakofonie aan kikker- en eendengekwam en het gekwetter van verschillende vogels als achtergrondmuziek. Wie heel stil kan zijn maakt kans op een ontmoeting met een eekhoorn. Wanneer u heeft genoten van het uitzicht en misschien de stilte, kunt u een prachtige wandeling maken rond het ven. Achter het ven bevind zich een prachtig heideveld. Uniek en ontspannend wandelen na een heerlijke picknick!

Een picknick vol avontuur: het Avonturenpad 🐦

Combineer deze leuke route met een picknick. Wie de zwarte stippellijn op onze plattegrond volgt, maakt kennis met ons Avonturenpad. Ga op avontuur: voel, zie en ontspan! Bij de receptie kunt u terecht voor een uitgebreide routekaart met omschrijving en wat leuks voor onderweg. Wanneer u de picknick meeneemt, kunt u onderweg op verschillende plaatsen heerlijk genieten van uw meegebrachte lekkers. Het pad is leuk voor zowel jong als oud en grotendeels op het park aanwezig. Wanneer u de route te lang vindt worden heeft u onderweg de mogelijkheid om de route te verkorten.

Een strand picknick met veel speelmogelijkheden en waarschijnlijk zand ☀️

Bij zowel mooi als minder mooi weer is dit de place to be. Aan onze zwemvijver met zandstrand staan meerdere bankjes, hier heeft u uitzicht over de plas. Neem wel droge kleding en een handdoek mee want de uitdagende speelobjecten voor jong en uit veroorzaken soms een nat pak. Er is een heus kasteel voor ridders en prinsessen, een piratenboot met een vlot met  moeilijk balanceer parcours en een klim en klauter object voor gevorderden aanwezig. Wie durft deze picknick aan? Bekijk snel ons aanbod aan veelzijdige accommodaties. Van een basis trekkerhut en een comfort hotelkamer tot een luxe vakantiehuis met ligbad en sunshower! Naar welk verblijf gaat uw voorkeur uit? 

 
Picknicken bij de Witterzomer
 
Picknicken bij de Witterzomer