Vakantiepark Witterzomer
avonturenpad

Avonturenpad

Avonturenpad!

Hoempahoi allemaal, wij zijn Bonk & Bikkeltje!
We zullen onszelf even voorstellen.

Hoempahoi ik ben Bonk! Ik heet zo, omdat ik een grote stoere jongen en OER sterk ben. Ik ga graag spoorzoeken en alles wat ik tijdens het struinen vind neem ik mee in mijn grote stoere tas. Ik ben bang in het donker, niet verder vertellen hoor….

Hoempahoi ik ben Bikkeltje! Ik ben ook een echte bikkel, voor een meisje dan. Maar ik maak ook graag sieraden van botten, steentjes, veren en alles wat ik op mijn pad tegenkom. Haren kammen vind ik niet zo leuk, maar dat zien jullie vast wel aan mijn haar.

We wonen natuurlijk al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaren op Witterzomer, maar waar? Dat hebben we lang geheim weten te houden, tot nu! We hebben namelijk een ontzettend gave, mooie, coole, stoere bosvilla gekregen naast Brasserie de Bosuil! Kom gezellig bij ons spelen of laat een briefje achter.

Didadoei en groetjes van Bonk & Bikkeltje!

Avonturenpad
De bosvilla van Bonk & Bikkeltje is het startpunt van de speel- en wandelroute. Op de ca. 3 km lange route word je meegenomen naar de oertijd en leer, ervaar en speel je net als Bonk & Bikkeltje. Al klimmend, klauterend op berenjacht, eten bereiden en voor beesten zorgen, je komt het allemaal tegen!

Kom snel langs en ga op avontuur!
Let op huisdieren mogen niet mee op een groot gedeelte van de route.

 
 
Avonturenpad | Vakantiepark Witterzomer
 
Avonturenpad | Vakantiepark Witterzomer
 
Avonturenpad | Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

View similar features