Wednesday, January 13, 9 a.m.

We are very happy that we can (continue to) receive our guests at our park. Naturally we try to arrange everything for you as well as possible and extra measures are taken. We understand that you have many questions about your vacation for the coming period. Via this page we provide you as a (potential) guest with the most up to date information.

Unfortunately we cannot yet inform you about holidays arriving after mid-February 2021.

 

Witterzomer Update -  30 juli t/m 5 augustus 2021

Via deze wekelijkse Witterzomer Update informeren we u over de maatregelen welke op het park van kracht zijn. Verblijft u langer dan de looptijd van deze Update? De vervolgversie vindt u vanaf 6 augustus op www.witterzomer.nl/corona-update, in de infoborden van de toiletgebouwen en bij de receptie.

 Algemene regels

We verzoeken u de regels welke u thuis in acht neemt ook tijdens uw vakantie aan te houden. Na al die maanden kunnen we deze wel dromen, maar toch sommen we deze nog een keer voor u op:

- Houd 1,5 meter afstand tot zowel gasten als medewerkers

- Was vaak uw handen

- Bij klachten blijft u thuis

- Wees lief voor elkaar
- Draag bij voorkeur een mondkapje in publieke binnenruimtes

Receptie

We verzoeken u om tijdens het verblijf zo min mogelijk langs te komen op de receptie. Uiteraard mag bovenstaande het contact met ons niet in de weg staan en staan onze receptionistes u graag op aangepaste wijze te woord. U kunt tijdens openingstijden van de receptie contact met ons opnemen via:

* Chat via www.witterzomer.nl                              * E-mail via info@witterzomer.nl

* Whatsapp via 0592-393539                                 * Telefoon via 0592-393535

Voor de verhuur (o.a. skelters en midget-putt) en zaken als gasflessen en de krant kunt u nog steeds op de receptie terecht. We vragen u om in dat geval met slechts 1 persoon van het gezin binnen te komen. Er geldt een maximum van 4 gasten in de receptie. 

Witterzomerbandjes voor toegang tot faciliteiten 

Bij aankomst heeft u van ons stoffen polsbandjes gekregen voor alle meereizende kinderen van 1 t/m 18 jaar.

Deze bandjes geven toegang tot onze faciliteiten. Tevens worden ze gebruikt wanneer er sprake is van tijdsloten bij een faciliteit. Voor de week van 30 juli t/m 5 augustus zullen er alleen tijdsloten gelden voor het zwembad.  Kinderen dienen tijdens het gehele verblijf de bandjes te dragen. Voor onze jaar- en seizoengasten geldt: de gehele zomervakantie. We verzoeken de ouders gebruik te maken van dezelfde tijdsloten als hun kinderen. Mocht u uw kind(eren) gedurende de gehele vakantie begeleiden naar onze faciliteiten, dan kunt u er ook voor kiezen dat u het bandje/ hun bandjes voor uw kind(eren) draagt. Indien kinderen (of begeleiders) geen bandje dragen wordt de toegang tot de faciliteit ontzegt.

Viert u vakantie zonder kinderen tussen de 1 en 18 jaar, dan vragen we u rekening te houden met de drukte bij de faciliteiten en eventueel op rustigere momenten te komen. 

Voor de toegang tot Skik heeft u siliconen bandjes gekregen. De kleur van deze bandjes staat los van de getroffen maatregelen en tijdsloten. 

Uw zoon of dochter krijgt niet alleen toegang tot de faciliteiten met het Witterzomerbandje, ze kunnen ook genieten van leuke extra’s !

Zwembad

Bij de zomervakantie hoort mooi weer en zwemmen, maar dit jaar worden deze zekerheden aangevuld met regelgeving omtrent het coronavirus. Bij het zwembad wordt u over deze aanvullende regels geïnformeerd. Zo werken we bijvoorbeeld met looplijnen. Op basis van de voorschriften mogen we een beperkt aantal gasten toelaten in ons zwembad. Door het maken van tijdslots willen we alle gasten de mogelijkheid geven om iedere dag gebruik te kunnen maken van het zwembad. Per week zal (afhankelijk van de parkbezetting) een schema gemaakt worden welke kleur wanneer kan komen zwemmen. Dit schema kunt u terug vinden bij het zwembad en via onze Witterzomer app en de corona update pagina www.witterzomer.nl/corona-update.  Voor de week van 30 t/m 5 augustus ziet deze er als volgt uit       

 

 

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

08.00 – 09.00

Banen

Banen

Banen

Banen

Banen

Banen

Banen

09.15 – 11.00

Groen/Petrol

Geel

Lichtblauw

Rood

Paars

Groen/Petrol

Geel

11.30 – 13.15

Paars

Groen/Petrol

Geel

Lichtblauw

Rood

Paars

Groen/Petrol

13.45 – 15.30

Rood

Paars

Groen/Petrol

Geel

Lichtblauw

Rood

Paars

16.00 – 17.45

Lichtblauw

Rood

Paars

Groen/Petrol

Geel

Lichtblauw

Rood

18.15 – 20.00

Geel

Lichtblauw

Rood

Paars

Groen/Petrol

Geel

Lichtblauw

Skik – indoorspelen en bowlen
In Skik mag er weer naar hartenlust gespeeld worden! Vooralsnog gaan we er vanuit dat er in Skik geen tijdsloten nodig zijn. Wilt u komen bowlen, dan kunt u hiervoor een reservering maken via de Witterzomer app. We vragen u wel rekening te houden met een klein aantal regels:  

Als ouder/begeleider mag u mee de speeltuin in (1 ouder/verzorger), maar u kunt ook plaatsnemen in het horecagedeelte van Skik. Houdt daarbij 1,5 meter afstand tot elkaar, indien u niet tot hetzelfde huishouden behoort. Tussen 17.00 en 20.00 uur is het alleen mogelijk om aan een tafel plaats te nemen indien u ook pizza komt eten.

Skik – Pizza & IJs
Naast indoor spelen en bowlen kunt u bij Skik ook terecht voor het lekkerste schepijs en heerlijke verse pizza’s. U kunt een tafel reserveren om bij ons te komen eten, maar het is ook mogelijk om pizza’s af te halen. Uw bestelling kunt u maken in de Witterzomer app.

 Brasserie de Bosuil
Voor het diner vragen we u vooraf een reservering te maken, dit kan via de app tot 16.30 uur voor dezelfde dag. U maakt bij reservering de keuze voor het terras of een tafel binnen in de brasserie. Heeft u aan het einde van de dag toch geen zin in koken en niet gereserveerd? U kunt altijd even langslopen of we misschien nog een plekje voor u hebben!

Om zoveel mogelijk gasten te kunnen bedienen zullen we tijdens het diner werken met shifts:
17.00 – 18.30 en 19.00 – 20.30 . De rest van de dag kunt u zonder reservering bij ons terecht.

 Snackbar de Rappe Hap
Dagelijks kunt u hier terecht voor ijs en snacks. Tussen 17.00 en 20.30 uur is het alleen mogelijk om snacks af te halen na bestelling. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via de Witterzomer app tot uiterlijk een half uur voor het door u gewenste tijdstip. Tip: bestel op tijd, want vol is vol.

Supermarkt

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt. Staat u ’s ochtends liever niet in de rij bij de broodjes? We hebben de ‘hardlopers’ (veel gekochte combinaties) voor u verzameld in de app, waar u deze kan bestellen en betalen. Vanaf 09.00 uur ’s ochtends kunt u de broodjes op de receptie afhalen.  

Recreatieprogramma
Ons zomerprogramma  is van start gegaan en we hebben er weer zin! Ondanks dat het team er ontzettend veel zin in heeft, zullen ze tijdens de activiteiten zoveel mogelijk afstand bewaren tot de kinderen. Ouders kunnen helaas niet deelnemen aan de kinderactiviteiten, tenzij anders staat aangegeven. Bij de meeste activiteiten staan leeftijden aangegeven welke strikt zullen worden aangehouden, over de gehele dag zijn er diverse activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het programma is wekelijks terug te vinden op onze website, in de infoborden bij de toiletgebouwen en bij de receptie.

 Dagbezoek  & logees

Dagbezoek is mogelijk. Het dagbezoek dient zich  te melden bij de receptie en daar betaalt men ook het verschuldigde
dagtarief. Het dagbezoek mag geen gebruik maken van indoor spelen Skik en het zwembad, wel kan er gebruik gemaakt worden van de recreatievijver.
Ontvangt u logees, dan vragen we u deze minimaal één dag van te voren bij ons aan te melden.   

Vragen of tips?

“Weet je nog, die zomervakantie dat we heerlijk vakantie gevierd hebben ondanks corona?”
Samen – gasten, medegasten en medewerkers - zullen we ervoor zorgen dat de zomervakantie 2021 er ééntje wordt
waar we nog jaren over napraten. Door het respecteren van ieders persoonlijke ruimte en het naleven van de
maatregelen kunnen we de zomervakantie van iedere gast tot een succes maken.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag van u.
U mag deze sturen naar info@witterzomer.nl.

We wensen u een hele fijne vakantie!

Team Witterzomer

 

 
kleur polsbandjes
 
Recreatieprogramma